Over ons

Het ontstaan van Zuxx Geboortezorg

Wij zijn een modern, enthousiast, vooruitstrevend en hecht team verloskundigen met ervaring. We werken al ruim 9 jaar samen en kunnen ons helemaal vinden in elkaars werkwijze.

 

Marlies en Britt zijn in 2008 samen gestart aan de Verloskunde Academie te Amsterdam en hebben gedurende hun hele studieperiode veel samen gestudeerd. Vanaf dat moment zijn de ideeën geboren om ooit gezamenlijk een praktijk te kunnen runnen en deze ideeën werkelijkheid te maken.

 

Sophie (het nichtje van Britt) volgde 2 jaar later op de opleiding en heeft haar afstudeerstage bij Marlies en Britt gelopen. In die periode werd een vriendschap geboren. Een vriendschap die inmiddels zo belangrijk en hecht is, dat het soms voelt als zussen. Nadat Marlies en Britt samen afstudeerden zijn ze beide gaan werken bij Verloskundigenpraktijk Purmerend, hier hebben zij de echopraktijk opgestart, de kraamzorgpraktijk in het leven geroepen en hebben zij een anticonceptiespreekuur opgezet en plaatsen zij spiralen. Sophie is in 2014 ons verloskundig team komen versterken en zo wisten we zeker dat we ook op het professionele gebied een perfecte match zijn.

 

Dromen zijn er om uit te laten komen, daarom hebben Marlies, Britt en Sophie de stap gezet om gezamenlijk een praktijk te runnen en te gaan werken volgens hun ideale concept.

Ons eigen centrum voor geboortezorg met nét dat beetje extra. Je kunt van ons betrokkenheid en enthousiasme verwachten in een ongedwongen sfeer. Aandacht voor jou staat natuurlijk voorop. We nemen de tijd om naar je te luisteren en passen de zorg aan op jouw wensen. 

 

Het concept zoals wij dat hebben neergezet, sloeg aan! Om die reden hebben we een tweede vestiging geopend in het mooie Hoorn, om ook de West-Friese klanten van onze fijne en bijzondere zorg te kunnen voorzien. We hebben lieve en kundige verloskundigen gevonden die ons ondersteunen met het verloskundig werk. Zij werken volgens de zelfde maatstaven als wij en volgen hierin ook altijd de filosofie van Zuxx. Sophie zal de praktijk in Hoorn runnen en Britt en Marlies de praktijk in Purmerend. Ons werk met zijn drieën zetten we nu daarom vooral op een andere manier voort. 

 

Wij hopen met Zuxx Geboortezorg iedereen een bijzondere ervaring te kunnen bieden tijdens een ontzettend spannende, belangrijke en mooie periode in jullie leven.
Verloskundigen

Waarneming

Wij werken zoveel mogelijk met een vast  team. Om ons rooster rond te krijgen bij bijvoorbeeld zwangerschapsverlof, opleidingen en ook in de vakanties vaste gezicht te kunnen aanbieden. Hebben wij fijne waarneemsters gevonden, die ons helpen waar nodig. 

Praktijkassistentes

In onze praktijk worden wij achter de schermen ondersteund door onze praktijkassistentes Tamarah van Dijk en Janneke de Vries. 

Onze assistenten zijn onze steun en toeverlaat ze zorgen ervoor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt. Je zult ze ook aantreffen achter de balie of in de winkel in de praktijk. Je kunt altijd bij ze terecht voor vragen over je afspraken of voor een gezellig praatje. 

Echoscopiste

Wij kunnen bijna alle echo’s zelf maken. Voor alle echo’s kom je gewoon op onze praktijk. Alleen voor de 13 en de 20 weken echo maken wij gebruik van

speciale gecertificeerde echoscopistes met vele jaren ervaring. In onze praktijk in Hoorn maakt Ivonne Veenstra deze gespecialiseerde echo's. Bij haar ben je in uitstekende handen!

Ivonne Veenstra

Alle verloskundigen van Zuxx Hoorn en Zuxx Purmerend

In Hoorn hebben wij een tweede vestiging van onze praktijk. Daar hebben we een eigen team verloskundigen. Bij drukte en in geval van nood zijn wij er altijd om voor elkaar in te vallen. We overleggen ook zeer regelmatig en kennen elkaar allemaal goed. Je bent dus bij ons allemaal in goede handen!

Zuxx Geboortezorg Hoorn

Veemarkt 19

1621 JA Hoorn

hoorn@zuxxgeboortezorg.nl

Spreekuurlocaties: 

- Veemarkt 19, Hoorn

- Dwingel 7, De Goorn

Algemeen nummer: 0229-745397

Spoed nummer: 0229-745748

WhatsApp nummer: 06-82357047