Waarom Zuxx verloskundigen?

Ben je op zoek naar een verloskundigenpraktijk met een persoonlijke, zorgzame en unieke aanpak?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Zuxx Verloskundigen is een verloskundigenpraktijk met alle aandacht voor jou! Wij zijn een vertrouwd gezicht in een nieuw jasje. In 2018 hebben wij besloten om met zijn drieën verder te gaan werken aan een concept waar wij altijd van gedroomd hebben en volledig achter staan.

 

Eindelijk kunnen wij ons concept aanbieden aan alle zwangeren in en om Hoorn. Bij ons is iedereen uniek, je kunt bij ons zelf samenstellen welke zorg je van ons wilt en hoe je dit ingericht wilt hebben.

 

Wij bieden meer dan alleen verloskunde. Alle echo’s worden door onze eigen verloskundigen gemaakt. Je kunt terecht voor al je medische echo’s en pretecho’s, kraamzorg, anticonceptie, maar ook voor net dat beetje extra zorg waar je als zwangere behoefte aan kunt hebben en geheel afgestemd op jouw wensen.

 

Dit alles bieden wij in ons mooie pand in het centrum van Hoorn en op onze tweede locatie in Wognum. In dit pand willen we je een warm en huiselijk gevoel geven zodat je je fijn voelt in een vertrouwde omgeving.

 

Als verloskundigen zijn wij een hecht team en werken al geruime tijd samen. Voor tijdens onze vakanties en vrije dagen zullen we altijd zorgen dat er een verloskundige is die ons vervangt. Onze praktijkassistentes Tamarah en Janneke nemen ons het administratieve stuk uit handen zodat wij alle tijd voor jou en je partner hebben. Zij geven jullie een warm welkom in onze praktijk en zijn ook te vinden in onze winkel. Zij zullen je wegwijs maken en voorzien van een heerlijke kop koffie of thee.

 

We zullen altijd de tijd nemen om naar je te luisteren en de zorg aan te passen op jouw wensen. Doordat we een perfecte samenwerking hebben met zowel de huisartsen als de ziekenhuizen in onze regio, kunnen we ook je wensen omtrent eventueel medische zorg uitgebreid bespreken en waar mogelijk aanpassen naar je persoonlijke voorkeur.

 

Je kunt van ons persoonlijke zorg, betrokkenheid en enthousiasme verwachten. We doen ons werk met ontzettend veel plezier. Wij houden van innovaties en nieuwe dingen uitproberen. Iets wat in de eigentijdse Zuxx omgeving meer dan perfect kan!

 

Ben je enthousiast geworden? Dan verwelkomen we je met liefde bij Zuxx Geboortezorg!


Zuxx Geboortezorg Hoorn

Veemarkt 19

1621 JA Hoorn

hoorn@zuxxgeboortezorg.nl

Spreekuurlocaties: 

- Veemarkt 19, Hoorn

- Dwingel 7, De Goorn

Algemeen nummer: 0229-745397

Spoed nummer: 0229-745748

WhatsApp nummer: 06-82357047