De praktijk

Onze praktijk bevindt zich op de Veemarkt 19 te Hoorn. Onze praktijklocatie in Hoorn is een prettige plek waar we alle soorten zorg voor zwangere vrouwen en pasgeboren baby’s samenbrengen. Wel zo makkelijk! Je komt hier voor verloskundige zorg, voor alle echo’s, het laten plaatsen van een spiraal of het bespreken van andere mogelijkheden tot anticonceptie. Je bent altijd welkom om langs te komen voor een heerlijke kop koffie of thee in onze mooie wachtruimte met voldoende speelmogelijkheden voor oudere kindjes of neem een kijkje in onze mooie Zuxx Baby & Kids Store, 

 

In je zwangerschap kom je ongeveer 10 tot 12 keer langs op het spreekuur voor een controle. Omdat wij snappen dat dit soms lastig combineren is met je werk, hebben wij in ieder geval elke week een avondspreekuur en een spreekuur in het weekend. Wij passen de zorg graag aan jullie wensen aan; wil je vaker op controle komen dan is dit in overleg altijd mogelijk.

 

Bijna al onze verloskundigen maken zelf echo’s, bij de eerste controle en de intake zal er een echo verricht worden om te kijken naar jullie kindje. Wij combineren de echo dus altijd met je afspraak. Daarnaast maken we ook pretecho’s, vind je het dus leuk om vaker naar jullie kindje te kijken? Dan plannen we dit graag voor je in, zie onze website voor mogelijkheden.


Zuxx Geboortezorg Hoorn

Veemarkt 19

1621 JA Hoorn

hoorn@zuxxgeboortezorg.nl

Algemeen nummer: 0229-745397

Spoed nummer: 0229-745748

WhatsApp nummer: 06-82357047